49er wordt onderdeel van de Extreme Sailing Series in 2011

49er zeilenMatthieu van het Manta Sailing team meldt ons dat in 2011 de 49er geïntegreerd zal worden in het gekende "Extreme Sailing Series circuit. Dit catamaran circuit is wereldwijd gekend omwille van de spectaculaire zeilwedstrijden op schitterende locaties, tot nog toe enkel in de Extreme 40 klasse.

De bedoeling van dit circuit is om zeilen, als een professionele sport dichter bij de toeschouwers te brengen, dus de wedstrijden zijn zeer publiek en media vriendelijk. Vanaf 2011 zal de 49er klasse (waar het Manta Sailing Team in zeilt) hier een plaatsje in krijgen.

www.49er.org
www.extremesailingseries.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: