Kampioen der Kampioenen door weersomstandigheden verplaatst naar zondag 23 januari 2011

Kampioen der KampioenenRekening houdend met de ongunstige weersvoorspellingen van donderdag 11 november, was het onmogelijk voor alle Kampioenen het een aangename en haalbare wedstrijd te laten zijn. Daarom heeft de RYCB beslist om de "Kampioen der Kampioenen zeilwedstrijd te verplaatsen naar zondag 23 januari 2011.

Op de RYCB website vind je de aangepaste wedstrijdaankondiging. Kampioenen, zoals gedefinieerd in de Notice of Race, die nog niet ingeschreven zijn, kunnen dit nog zonder probleem doen tot in de loop van januari 2011 op de website www.rycb.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: