Kampioen der Kampioenen door weersomstandigheden verplaatst naar zondag 23 januari 2011

Kampioen der KampioenenRekening houdend met de ongunstige weersvoorspellingen van donderdag 11 november, was het onmogelijk voor alle Kampioenen het een aangename en haalbare wedstrijd te laten zijn. Daarom heeft de RYCB beslist om de "Kampioen der Kampioenen zeilwedstrijd te verplaatsen naar zondag 23 januari 2011.

Op de RYCB website vind je de aangepaste wedstrijdaankondiging. Kampioenen, zoals gedefinieerd in de Notice of Race, die nog niet ingeschreven zijn, kunnen dit nog zonder probleem doen tot in de loop van januari 2011 op de website www.rycb.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: