Extreme Sailing Series 2010 vanaf dit weekend te zien op Britse TV zender Channel 4

Op 13 december zullen de Extreme Sailing Series 2011 locaties, teams en innovaties bekend gemaakt worden tijdens een persconferentie in Portugal. Om de aanloop naar het nieuwe seizoen kracht bij te zetten zal de Britse TV zender Channel 4 de vier komende weekends alle hoogtepunten en actie van het 2010 seizoen op een presenteerblad in uw huiskamer brengen.

De vier TV shows van telkens een half uur worden gepresenteerd door Olympisch medaille winnaar Shirley Robertson en ingeblikt door het Sunset+Vine|APP productiehuis. De eerste uitzending begint nu zaterdag 27 november om 7u25 Britse tijd op Channel 4.

De Britse TV zender Channel 4 is in België via satelliet te volgen (Astra 2D, 10.729GHz V, 22000 symbol rate, FEC 5/6 met Channel 4 gelabeld als 8350). En iets gemakkelijker via een TV Vlaanderen satelliet abonnement als je een Triple Sat Schotel hebt.

www.channel4.com/programmes/yachting-and-sailing-series

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: