Extreme Sailing Series 2010 vanaf dit weekend te zien op Britse TV zender Channel 4

Op 13 december zullen de Extreme Sailing Series 2011 locaties, teams en innovaties bekend gemaakt worden tijdens een persconferentie in Portugal. Om de aanloop naar het nieuwe seizoen kracht bij te zetten zal de Britse TV zender Channel 4 de vier komende weekends alle hoogtepunten en actie van het 2010 seizoen op een presenteerblad in uw huiskamer brengen.

De vier TV shows van telkens een half uur worden gepresenteerd door Olympisch medaille winnaar Shirley Robertson en ingeblikt door het Sunset+Vine|APP productiehuis. De eerste uitzending begint nu zaterdag 27 november om 7u25 Britse tijd op Channel 4.

De Britse TV zender Channel 4 is in België via satelliet te volgen (Astra 2D, 10.729GHz V, 22000 symbol rate, FEC 5/6 met Channel 4 gelabeld als 8350). En iets gemakkelijker via een TV Vlaanderen satelliet abonnement als je een Triple Sat Schotel hebt.

www.channel4.com/programmes/yachting-and-sailing-series

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: