Solo Challenge Award zoekt Nederlandse kandidaten

Solo Challenge AwardIn 2011 wordt er voor de 4e keer de Solo Challenge Award uitgereikt. De Solo Challenge Award is de prijs voor de beste solo zeilprestatie in wedstrijdverband in het afgelopen jaar. De Solo Challenge Award wordt uitgereikt tijdens het Shorthanded Gala 2011. Dit zal plaatsvinden op donderdagavond 27 januari in Scheveningen in het clubhuis van de Jachtclub Scheveningen, Jachtclub at Sea.

Naast de Solo Challenge Award, wordt tevens voor de 2e keer de Doublehanded Award uitgereikt. De Doublehanded Award is de prijs voor de beste doublehanded zeilprestatie in wedstrijdverband in het afgelopen jaar.

U kunt zelf kandidaten aanmelden voor de verschillende awards. Geef uw kandidaat, inclusief een korte omschrijving van diens verdiensten in 2010, op via info@shorthanded.nl.

De Solo Challenge Award is in 2010 uitgereikt aan Jan Kees Lampe, in 2009 aan Nico Budel en in 2008 aan Lucas Schröder. Tevens is in 2009 een Lifetime Achievement Award postuum uitgereikt aan Jan Luyendijk voor al zijn inspanningen voor het solozeilen in Nederland in het algemeen en het opzetten van de 200 myls ‘SOLO’ wedstrijd in het bijzonder. Deze prijs werd in ontvangst genomen door Jan’s zoon Bob Luyendijk.

Doel van de Solo Challenge Award en de Doublehanded Award is het belonen van Nederlandse zeehelden binnen het shorthanded zeilen en het stimuleren van ontwikkelingen binnen deze uitdagende vorm van topsport.

De jury voor het bepalen van de genomineerden en de uiteindelijke winnaars, bestaat uit: Henk Bezemer, JanBerent Heukensfeldt Jansen, Leon Bart en Klaartje Zuiderbaan.
Heeft u interesse gekregen? Deze avond is tevens een geweldige mogelijkheid uw collega shorthanded zeilers weer eens te ontmoeten. Wij zouden het zeer op prijsstellen als wij u mogen begroeten in Scheveningen. Het Gala begint om 20:00 uur. Vanaf 18:00 uur bestaat de mogelijkheid een gezamenlijke maaltijd (€15 per persoon) te nuttigen en te “socializen”. Aanmelden voor de maaltijd moet via info@restaurantatsea.nl

Tot ziens op 27 januari 2010!

De Solo Challenge Award wordt U aangeboden door Studio Delta Yacht Design.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: