Sebbe Godefroid zoekt zeilers met een goed hart voor Sail for Life

Sebbe GodefroidSebbe Godefroid organiseert op woensdag 22 december op de Spuikom in Oostende sponsorzeilen in het kader van Music for Life (georganiseerd door de populaire radiozender Studio Brussel op de Groenplaats in Antwerpen). De bedoeling is geld in te zamelen voor de weeskinderen van Aids-ouders. Op het ogenblik van dit schrijven hebben nog maar 5 zeilers zich aangemeld op de openbare evenementen pagina van Facebook. Dit vind ik nogal aan de magere kant en wil daarom Sail for Life een extra boost geven.
Hoe doe je mee aan Sail for Life?

Je kan dit op 3 manieren doen:

A) Je koopt een kwartiertje met Sebbe Godefroid op een Tornado. Indien je zeker wil zijn van een plaats (maximum 24 personen), reserveer je best je plaats via wesailforlife@gmail.com. Wegens de te verwachten extreme koude, worden alleen zeilers met gepaste kledij aanvaard. (indien het om veiligheidsredenen echt niet kan, mag Sebbe ter plaatse mensen weigeren)

B) Die Hards met eigen boot/surfplank en met eigen fundraising zijn ook welkom. Schrijf jezelf of je team in op wesailforlife@gmail.com. Ook hier is een minimum schenking van 50€ per team gewenst.

C) Voor de droogzeilers zijn er tele-geleide zeilbootjes voorzien. Tegen een milde schenking kan je een toertje varen van op de kant.

Drank en snacks worden voorzien in het clublokaal.

Uiteraard zijn gewone schenkingen voor dit project steeds welkom ter plaatse of op reknr 220-0335797-19 met de vermelding Sail for Life.

Een sponsorformulier voor de deelnemers is te bekomen op aanvraag via WeSailForLife@gmail.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: