3 Zeilkalenders van watersportfotograaf Sander van der Borch te winnen

 • Author: Ice
  Date: ma, 20/12/2010 - 19:51
  Tags:

ZeilkalenderBen je op zoek naar een goed cadeau voor de ware (wedstrijd)zeiler? Of wil je iedere maand wegdromen op kantoor bij een mooie actiefoto? De Nederlandse watersportfotograaf Sander van der Borch presenteert een kalender voor 2011 met een selectie indrukwekkende zeilfoto’s. De foto’s zijn genomen tijdens verschillende evenementen in het internationale zeilcircuit zoals de Volvo Ocean Race, Louis Vuitton Trophy, TP52 Audi MedCup en de Delta Lloyd Olympic regatta. Hoe kan je een exemplaar incl. verzending winnen?

Meedoen is op zijn ClubRacers poepsimpel:

 1. Maak je onmiddellijk ClubRacer Facebook fan, mocht je dat nog niet zijn;
 2. druk hieronder op de Facebook-knop “vind ik leuk”;
 3. zorg dat het vinkje “een reactie op mijn facebook-profiel plaatsen” aan staat
 4. en schrijf hieronder in een reactie “Ik doe mee”

Iedereen maakt kans om deze fraaie zeilkalender te winnen, als je maar een fan bent van onze ClubRacer Facebook pagina en doet hetgeen hierboven gevraagd wordt. Een schuldige hand zal de winnaar blindelings aanduiden.

De wedstrijd loopt tot vrijdag 24 december 24u00!

Nadien doet Sander zijn uiterste best om de kalender voor de jaarwisseling op bestemming te krijgen.

De kalender meet 59 bij 42 cm (A2 formaat), is gedrukt op een zware kwaliteit papier en kent een hoogwaardige afwerking. De kalender kost normaal 34,50 EUR inclusief BTW en verzendkosten.

Wil je 100% zeker zijn van een exemplaar dan je de zeilkalender ook bestellen via de website www.sandervanderborch.com/store.asp

Labels

Auteur:

 • Ice

  Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: