St Maarten Heineken Regatta promo 2010

St Maarten Heineken Regatta promo 2010Video - De strenge winter in de Verenigde Staten en Noord Europa heeft als resultaat dat de inschrijvingen voor de St Maarten Heineken Regatta booming zijn welke gezeild wordt van 4 tot 7 maart. Vele Benelux' zeilers migreren binnenkort voor een weekend blue-water-caribbean-racing naar het Caribisch eiland St Maarten waar hoge temperaturen en constante wind gegarandeerd zijn.

Met nog een kleine 3 weken te gaan voor de aanvang van de jubileum editie van de St Maarten Heineken Regatta zijn de inschrijving getopt op 193 jachten inclusief de 100 zeiljachten uit de verhuur klassen.

De spinnaker klasse ziet er ook gezond uit en zit vol potentiële kandidaten om de locale zeilrecords te breken zoals Bill Alcott’s Andrews 68 - Equation, George David's Reichel Pugh 90 - Rambler, Clay Deutsch's gehuurde Farr/Cookson 50 – Privateer, Tom en Dotty Hill’s custom Reichel/Pugh 75 - Titan 15, Irvin Laidlaw's Wally 82 Highland Fling, Richard Matthews' Humphries One-Off design - Oystercatcher XXVI en nog vele andere om naar uit te kijken.

Ook het matchracen vindt zijn gading in Simpson Bay. Tijdens de Budget Marine Match Racing Cup zien we niemand minder dan Peter Isler, Gavin Brady en Peter Holmberg aan de startlijn verschijnen, drie zeer gerespecteerde matchrace schippers. Met een prijzenpot van $10.000 tijdens dit ISAF Grade 5 evenement is sensatie verzekerd in de SunFast 20's, zonder spinnaker.

St Maarten Heineken Regatta promo video 2010

Volg de St Maarten Heineken Regatta 2010 via: www.heinekenregatta.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: