Open VYF stageweekend

  • Author: Ice
    Date: wo, 17/02/2010 - 10:12

vyfDe Vlaamse Yachting Federatie meldt ons dat zij een eerste open VYF stageweekend weekend organiseren op 12-13-14 maart 2010 op het Grevelingenmeer te Brouwershaven. Alle trainingsteams (zowel zeil- als surfteams) samen met hun coach, van de VYF-clubs of klassen, zijn welkom.

De VYF voorziet accommodatie van vrijdagavond tot zondag in ‘Groepsaccommodatie Den Osse’, Blankersweg 4a, 4318 TV Brouwershaven.

Er wordt een avondmaal voorzien op vrijdagavond 12 maart. Er is ontbijt, lunchpakket en avondmaal op zaterdag 13 maart en ontbijt en lunchpakket op zondag 14 maart.

De prijs voor de accommodatie en alle maaltijden is 70 € per persoon.

Indien iemand geïnteresseerd is om met een trainingsteam deel te nemen aan dit open VYF stageweekend, gelieve ten laatste op dinsdag 23 februari 2010 uw aanwezigheid per email te bevestigen aan dimitri@vyf.be

Het volledige programma van dit trainingsweekend vindt u in de bijlage hieronder.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: