Record aantal zeilschepen tijdens The Tall Ships Races

The Tall Ships RacesVideo - Van 10 tot 13 juli 2010 is Antwerpen voor de vijfde keer gaststad voor The Tall Ships Races. Dit evenement met grote internationale allure staat in het teken van de vriendschap tussen jongeren. Voor de editie 2010 hebben al tweeëntwintig zeilschepen van klasse A ingeschreven.

Dit mogen gerust de kathedralen van de zee genoemd worden. Daarnaast zullen er een honderdtal zeilschepen aanmeren aan de Antwerpse kades. Naast het bezoeken van de schepen, is er voor het grote publiek ook een uitgebreid randprogramma.

Antwerpen maakt zich alvast op om tijdens The Tall Ships Races ongeveer één miljoen bezoekers te verwelkomen.

http://www.tallshipsrace2010.be/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: