Watersportverbond zet zich in om Sonar naar London 2012 te krijgen

Udo Hessels, Mischa Rossen en Marcel van de VeenIn 2004 won het Nederlandse Sonar-team van Udo Hessels, Mischa Rossen en Marcel van de Veen zilver op de Paralympische Spelen van Athene. Een superprestatie! Om dit team nogmaals kans te laten maken op een medaille op de Paralympische Spelen in Londen 2012 start het Watersportverbond op de HISWA Amsterdam Boat Show (2-7 maart) een speciale actie: ‘Een Sonar naar Londen’.

De Sonar waarmee succes werd behaald in 2004 heeft helaas de laatste jaren niet meer in het water gelegen en is nodig aan een opknapbeurt toe. Verschillende partijen hebben inmiddels toegezegd producten te leveren. Zo levert Sailcenter een deel van de benodigde nieuwe blokken en lijnen.

Paralympische Spelen van AtheneParalympische Spelen van AtheneDe drie gehandicapte topsporters Hessels, Rossen en Van de Veen zullen ter plekke op de stand van het Watersportverbond aan de Sonar gaan klussen. Bedrijven die op de HISWA Amsterdam Boat Show staan en ook een bijdrage willen leveren zijn van harte welkom om de wensenlijst die op de stand staat aan te vullen. Zo zoeken het team schoonmaakmiddelen, GPS-handhelds, reserve wielen voor de trailer,...

Wilt u meer informatie over dit initiatief en/of wilt u weten wat er allemaal nodig om het Sonar-team naar Londen 2012 te krijgen, kijk dan op www.eensonarnaarlonden.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: