Nieuwe wedstrijdseizoen J/22 van start

J/22Na een koude winter met weinig zeilen zal komend weekend, op zondag 14 maart, de laatste wedstrijd van de winterserie op de Braassemmermeer gevaren worden. Een week later, op zaterdag 20 en zondag 21 maart, zal op dat zelfde water het nieuwe wedstrijdseizoen van de J22 losbarsten, met de Warming Up 2010. Een spannend seizoen omdat in juni het WK gevaren zal worden op het water voor Scheveningen. De eerste 15 inschrijvingen zijn een feit.

Verder zijn er veel geluiden vanuit de klasse dat er heel wat oud- J/22 zeilers opnieuw een boot hebben gekocht om dit zeilspektakel op eigen bodem niet te missen. Wij verwachten dus de komende tijd nog veel meer inschrijvingen. En uiteraard wordt er door het bestuur, de WK commissie en het comité van Jacht Club Scheveningen onder leiding van Peter Anink hard gewerkt aan de voorbereidingen voor dit WK.

De Warming Up zal ook dit jaar weer het vertrouwde begin van het zeilseizoen van de J/22 zijn. Na de wedstrijden op zaterdag zal er een happy hour worden gehouden in het al deels verbouwde clubhuis van de Braassem en aansluitend is er een diner in het bruin café van het Clubhuis.

Tekst: Diana de Kroo
www.j22.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: