50 Mijl nu ook solo te zeilen

De klassieke 50 Mijl doublehanded race kan dit jaar ook solo gezeild worden. Voor de solo zeilers komt er geen aparte start, zij starten net als de andere doublehanded deelnemers in de klassen op lengte.

De 50 Mijl is het oudste en grootste evenement van de stichting Shorthanded.nl en viert dit jaar haar eerste lustrum. Voor de wedstrijd, die op zaterdag 1 mei wordt gevaren, worden dit jaar evenals voorgaande jaren ca. 100 schepen verwacht. Tot vorig jaar moest het doublehanded, maar in 2010 is ook mogelijk om de race solo te varen. Gestart wordt vanuit de Flevomarina te Lelystad en gevaren wordt er op het Noordelijk IJsselmeer.

Inschrijven kan via www.50mijl.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: