J/24 Tune up op zondag 11 april 2010

  • Author: Ice
    Date: za, 20/03/2010 - 18:31

J/24De tune up voor nieuwe een aankomende J/24 zeilers was vorig voorjaar een doorslaand succes. Veel nieuwe gezichten en nieuwe eigenaren. Ook dit jaar organiseert het J/24 bestuur weer een tune up. En wel op 11 april 2010. De J/24 klassenorganisatie organiseert dit weer in samenwerking met een aantal J/24 booteigenaren en de WSV Braasemmermeer. Tijdens deze dag kun je of kennismaken met de J/24, of de fijne kneepjes van het J/24 zeilen leren van de internationale J/24 cracks met tips en tricks voor het aankomende EK 2010.

Op 11 april liggen er een aantal J/24's zeilklaar in het water. De uitleg, toelichting en kennismaking zal voor een groot deel aan boord gebeuren. In de ochtend uitleg over de trim en handling in de middag worden er een aantal korte wedstrijdjes gezeild.

Schrijf je snel in voor deze dag. Iedereen kan zich aanmelden, wel of geen eigenaar van een J/24, bemanning en zeilers die nog nooit op een J/24 hebben gezeild, maar graag eens een keer kennis willen maken met deze leuke boot en de klassenorganisatie. Stuur je naam en telefoonnummer naar bestuur@j24.nl e-mail adres. De inschrijvingen zijn geopend.

Nog een oproep aan alle J/24 zeilers

1) Natuurlijk worden alle J/24 zeilers verwacht. Het wordt een leerzame en gezellige dag.
2) Als je iemand kent die enthousiast is om ook J/24 te gaan varen, maar nog geen gelegenheid heeft gehad om echt met de boot en de klasse kennis te maken, nodig deze persoon dan uit.

Aanvang van deze dag is 10u30. Aan het einde van de dag is er een borrel in het clubgebouw.

Locatie:
Jachthaven Noorderhem
Noorderhem 2, 2371EC Roelofarendsveen
Nederland

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: