Magic Marine - Laser SB3 Spring Series

Laser SB3In samenwerking met Magic Marine organiseert de Laser SB3 klasse de “Magic Marine - Laser SB3 Spring Series” in de weekenden van 27/28 maart, 10/11 april, en 8/9 mei. Onder begeleiding van een ervaren coach krijgen de SB3 zeilers training en coaching op het water.

De zaterdagen worden gebruikt voor pure training & coaching, om vervolgens de geleerde lessen in de praktijk te brengen op de zondagen tijdens wedstrijden. Nabespreking gebeurt telkens met behulp van video beelden.

De intentie is dat dit het begin is van een gestruktureerd programma om toe te werken naar een brede top die zeer competitief kan meevaren tijdens de Magic Marine Laser SB3 European Championships 2012 die in Medemblik zullen worden gehouden. Op weg naar Medemblik 2012 zijn er natuurlijk een aantal grote internationale evenementen waar Nederlandse SB3’ers aan deelnemen zoals de Worlds 2010 op het Garda meer (Italie), de worlds 2011 in Torquay (UK), en de Worlds 2012 (januari) in Australie (transport van de boten geheel verzorgd en gesponsord).

Meer informatie over de Magic Marine - Laser SB3 Spring Series op www.lasersb3.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: