Van Uden Reco Stellendam Regatta 2010

Van Uden Reco Stellendam Regatta 2010 promoOver 33 dagen wordt het startsein gegeven voor de Van Uden Reco Stellendam Regatta die, zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk, gezeild wordt op het Haringvliet voor Stellendam en Hellevoetsluis.
De volgende klassenorganisaties hebben aangegeven dit jaar van de partij te zijn: J22, Maxfun 25, Laser SB3, First 31.7 en X-35. Zij laten de Van Uden Reco Stellendam Regatta meetellen voor hun jaarprijzen.

De X-35 klasse heeft aangegeven het weekend voorafgaand aan de Van Uden Reco Stellendam Regatta regatta een trainingsweekend te houden..

Daarnaast varen natuurlijk de scherpe jachten om de IRC verbondsbezem en de ORC club competitie. Voor de ongemeten schepen is er de start volgens voorgift.

De organisatie heeft deze winter hard gewerkt om de kwaliteit van het evenement te verbeteren. Voorop staat dat het een zeilevenement is en dat het om de wedstrijden gaat. Gezelligheid op de wal is erg belangrijk maar heeft niet de prioriteit.

Met 17 verschillende klassen, verdeeld over drie wedstrijdbanen op het Haringvliet zal het, als de weergoden een beetje mee willen werken, een mooi zeilfeest worden.

Alle informatie, de Notice of Race en het on-line inschrijfformulier zijn te vinden op www.vanudenreco.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: