Zevende Sevenstar Contest Cup in Medemblik

  • Author: Ice
    Date: di, 30/03/2010 - 13:04

Contest Cup 2009De komende Contest Cup die voor 4 tot en met 6 juni 2010 in Medemblik op het programma staat, is het evenement voor alle Contest-zeilers. De jaarlijks gehouden Contest Cup bestaat uit diverse zeilwedstrijden, een toertocht en een compleet programma.

Sevenstar Yacht Transport heeft voor het tweede achtereen volgende jaar als sponsor haar naam verbonden aan de Cup. Ook Kuiper Verzekeringen treedt wederom op als subsponsor.

Hoge verwachtingen voor 2010

“Ook voor de komende editie verwachten wij weer een groot aantal deelnemers. Wij zorgen voor een gezellig weekend in Medemblik, waar een ieder die in het bezit is van een Contest jacht meer dan welkom is. Ook voor gezinnen met kleine kinderen is het leuk om mee te doen. De toertocht is een ideale manier om in een ontspannen setting wel het plezier te beleven van de Contest Cup. Bij dezen dus een oproep aan alle Contest-zeilers van zowel de oude als de nieuwe modellen en aan iedereen die Contest-zeilers kent, om hen op de komende Contest Cup te wijzen. Meer informatie over het programma is te zien op onze website”, aldus directeur Arjen Conijn.

Sevenstar Contest Cup 2010

De Sevenstar Contest Cup 2010 vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 6 juni 2010 in Medemblik. Aanmelden voor deelname kan nu al bij Marie-Claire Wever van Contest Yachts, info@contestyachts.com. Het complete programma van het weekend is te vinden op www.contestyachts.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: