Nog volop spanning in de top van het Goofies zeilrace klassement

Goofies zeilracesKees van der Vaart meldt ons dat met nog één wedstrijd te gaan er na de wedstrijden van 6 maart nog volop spanning is in de top van het Goofies zeilrace klassement.

Bij ORC 1 maakt Ralph Berkmans uit Breskens de beste kans. Zijn naaste concurrenten lieten zaterdag de kansen liggen. Wessel Liezenga uit Middelburg moest met de weerga verstek laten gaan door zeilproblemen en de Ragazza de boot van Roelien Ornee en Bert Dolk is uit de vaart genomen. Alle kans dus voor Ralph.

Bij ORC 2 t/m 5 zijn er nog 3 boten die een kans maken op de eindoverwinning

De Switch van Kees Meijer uit Waalre, de Elyxir van Bas Dijkhuizen uit Wissenkerke en de A-Boen van Johan Bol uit Goes.

Door doordat er twee resultaten kunnen worden afgetrokken maakt Johan Bol de beste kans.

In de klasse van ongemeten boten groter dan 10 meter maakt Bert Janssen uit Berchem (B) met de Prince de Pétarcq de meeste kans op de overwinning. Ook Luc Feremans uit Schilde (B) die met de Playstation 4 op dit moment aan de leiding staat maakt net als Andries Wams uit Wolphaartsdijk met de Crossroads nog kans op de overwinning.

Bij de ongemeten boten kleiner dan 10 meter strijden Koen Vanoverberge uit Dilbeek (B) met de Farfelu en Wim Driessens uit Aardenburg met de Bolderik om de koppositie.

Meer info over de Goofies Race.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: