Winner Yachts presenteert nieuw watersportevenement: de WinnerCup

  • Author: Ice
    Date: do, 01/04/2010 - 14:09

Winner YachtsWinner Yachts presenteert van 11 t/m 13 juni 2010 de eerste editie van een nieuw watersportevenement: De Winnercup. Dit jaarlijks terugkerende wedstrijdevenement op het IJsselmeer wordt gevaren in zowel de toer- en wedstrijdklasse.

Met de introductie van de Winnercup voegt Winner Yachts een nieuwe watersporttraditie toe aan de Nederlandse wedstrijdagenda. De Winnercup ambieert niet alleen een evenement te zijn voor de fanatieke wedstrijdzeiler, maar is ook zeer geschikt voor de hele familie.

De eerste Winnercup wordt gevaren op 12 en 13 juni, op vrijdag 11 juni staat het team van Winner Yachts klaar om alle trim- en andere technische vragen van de deelnemers te beantwoorden. De uitvalsbasis voor de Winnercup is de KNZ&RV in Muiden.

Vrijdag 11 juni:
13:00 uur Ontvangst + Winner Serviceteam
18:00 uur Zeilersmaaltijd in de Pampusbar
20:00 uur Zeiltrim presentatie

Zaterdag 12 juni:
10:00 uur Start wedstrijden
13:00 uur Start toertocht en vervolg wedstrijden
17:00 uur Ronstan borrel
19:00 uur Diner in de Sociëteit
21:00 uur Uitslag en ???

Zondag 13 juni:
09:00 uur Winner ontbijt

Aanmelden voor deelname aan de Winnercup kan op www.winnercup.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: