MaydayMatch 2010 inschrijvingen zijn geopend!

MaydayMatchOp 12 en 13 juni organiseert de Groninger Studenten Zeilvereniging Mayday wederom de MaydayMatch. De MaydayMatch is het grootste matchrace evenement in Nederland en tevens het Nederlands Studentenkampioenschap Matchracen. Dit weekend wedstrijdzeilen is het matchrace evenement voor alle studenten en voor zeilers van elk niveau!

Dit jaar zijn er voor het eerst geen 18 maar 22 plekken beschikbaar.
Voor slechts €55,- per persoon krijg je als deelenemer twee dagen matchracen, inclusief overnachting, ontbijt, lunch en een barbecue. Daarnaast wordt er op zaterdag een feest gehouden met als thema 'Wat je vroeger later wilde worden'. Haal daarom je doktersoutfit, brandweermannenpak of juffenjurkje uit de kast en kom in het weekend van 12 en 13 juni naar het Sneekermeer om dit geweldige evenement mee te maken!

Meer informatie over de MaydayMatch 2010 kun je vinden op de website
www.maydaymatch.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: