Imhoff Team Yellow Rose start seizoen in nieuw jasje

Video - Na een winter lang in de schuur te hebben gestaan is de Yellow Rose klaar voor een nieuw en uitgebreid zeilseizoen in de X35 eenheidsklasse met wedstrijden in Nederland, Spanje en Italië. Imhoff Team Yellow Rose start de 2010 campagne komend weekend tijdens de Van Uden Reco in Stellendam.

Een winter lang heeft het team keihard gewerkt om de boot weer als nieuw op het water te krijgen. De boot heeft een refit gehad, er is samen met de Hagoort hard aan de zeilen gesleuteld, is Imhoff als kleding sponsor ingestapt en is door iedereen individueel hard gewerkt om op het juiste gewicht te komen. 2010 kent een uitgebreid programma met Van Uden Reco als start. In Nederland zal vervolgens de NSR gevaren worden wat tevens ook het Nederlands kampioenschap is voor de X35 klasse. Klapper in Nederland is het europees kampioenschap in Medemblik half Juni waar naar verwachting 40 X35’s aan de start zullen verschijnen. Na het EK zal de boot op transport gaan richting het middellandse zeegebied om vervolgens begin Augustus de Copa del Rey te varen en in September het Wereld Kampioenschap in Scarlino/Italië met naar verwachting tussen de 50 & 60 X35’s.

Imhoff Team Yellow rose is te volgen via www.x35.nl en uiteraard via de regelmatig te verwachten updates op www.clubracer.be.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: