Maarten Jamin kampioen der kampioenen tijdens de Primus Inter Paris

  • Author: Ice
    Date: vr, 23/04/2010 - 00:33

Maarten JaminDe Telegraaf meldt dat Yngling-zeiler Maarten Jamin (Joure) zich opnieuw kampioen der kampioenen mag noemen. Op de Loosdrechtse plassen wist hij de 49e editie van de Primus Inter Paris te winnen. Tijdens deze jaarlijkse wedstrijd zeilen alle nationale en internationale kampioenen uit verschillende klassen voor eenmaal tegen elkaar in de nationale 16m2 klasse.

Foto: Maarten Jamin (l.) met gelegenheidsbemanning Reinout Klapwijk © Eric van Staten

www.16m2.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: