Gratis havenconcert tijdens de North Sea Regatta

Gratis havenconcert tijdens de North Sea RegattaDelta Lloyd organiseert dit jaar voor het eerst Delta Lloyd North Sea Sounds. Dit gratis openluchtconcert in de haven van Scheveningen vindt plaats op 22 mei. Alain Clark, Hans Dulfer en Berget Lewis treden vanaf 19.30 uur op een ponton op het zoute water.
Het voor iedereen toegankelijke havenconcert vindt plaats tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta. Er is plaats voor 10.000 bezoekers.

De Delta Lloyd North Sea Regatta gaat dit pinksterweekeinde grootser van start dan ooit. Dankzij de toestroom van Olympische en paralympische zeilers rekent het evenement op een uitbreiding van circa 200 boten. Zowel de Laser Euro Cup (Standard en Radial) als de 470-klasse maakt onderdeel uit van het wedstrijdprogramma. De paralympische 2.4mR debuteert in Scheveningen.

Frans Sluyters, organisator Delta Lloyd North Sea regatta: "In totaal zullen we dit seizoen richting de 700-800 boten en 300 vrijwilligers gaan. Daarmee behoren we dan tot één van de grootste zeilevenementen in Europa."

Delta Lloyd is al jaren (hoofd)sponsor van grote zeilevenementen, de Delta Lloyd Kernploeg en deed mee aan de Volvo Ocean Race 2008/2009. Tijdens de Ocean Race organiseerde Delta Lloyd een gratis strandconcert langs de Nederlandse kust en nu wordt dit succesvolle initiatief herhaald in de haven van Scheveningen. Zaterdag 22 mei worden de zeilwedstrijden van Delta Lloyd North Sea Regatta groots en feestelijk afgesloten met optredens vanaf het water van Alain Clark, Berget Lewis en Hans Dulfer.

Uitnodiging

Vanaf volgende week rijdt over de trambaan Den Haag - Scheveningen een uitnodiging aan alle inwoners en zeilers om te komen meefeesten in de haven van Scheveningen. De oproep zal verder nieuwsbrieven, websites en posters en billboards door heel Den Haag en Scheveningen verspreid worden.

Tekst: Sandra de Jong

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: