Zomeravondwedstrijden Drimmelen van start vanaf 19 mei

Zomeravondwedstrijden DrimmelenMet het mooie weer van de afgelopen week en de start van het seizoen bij de van Uden/Reco gaat de gedachten al weer uit naar de zomeravondwedstrijden. Ook dit jaar gaat er in Drimmelen weer gestreden worden in diverse klassen. Zoals voorspelt is het veld van de sportboten uitgebreid met een aantal van inmiddels 6 Cork 1720´s. Unieke ontwikkelingen daar op de Amer.

Alle Cork 1720´s hebben de vaste ligplaats in Drimmelen en blijven daar gedurende de winter/zomer aan één steiger waardoor de wedstrijden met elkaar steeds opnieuw worden gestimuleerd. Nummer 7 en 8 zijn tevens opzoek naar een geschikte boot. Het belooft dus heet te worden op de lijn met een prachtige klasse met veel leuke boten.

Ook in Drimmelen is inmiddels de vlamnieuwe A31 van Kees Keetels, Kees is aan het trainen en trekt al aardig wat vlammen achter de boot waar duizelingwekkende snelheden op de klokken worden getoverd. Met een cocktail van allerhande inschrijvingen van Elan 37 tot J22 en van Sunfast 32 tot Dehler 36 samen met de befaamde grootzeiltrimmer op Trammontana moet het een feest worden met een combi van fanatiek zeilen en een biertje op de woensdagavond. Heb je een open boot of een MaxFun of zelfs een platbodem, je bent van harte welkom! Alle klassen kunnen worden voorzien van een aantal mooie concurrenten.

Wv de Amer zal op 19 mei vanuit het clubhuis de zeilers starten rond 730 uur voor wedstrijd 1.

Inschrijven op www.wvdeamer.nl

Tekst: Tjerk van Loenhout

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: