Klasse evenement (poly) Valken Langweer

ValkenIn het weekend van 29 en 30 mei organiseert de Valkenklasse organisatie in samenwerking met de KWV Langweer het klasse evenement voor Valk zeilers. 2 dagen met 10 sprint wedstrijden op de Langweerderwielen. Voor 2010 wil de Valkenklasse Organisatie enthousiaste zeilers uitnodigen om op zondag 30 mei ook een aantal starts te maken en de sfeer van de “echte zeilwedstrijden” te proeven.

Deze dag staan er 4 wedstrijden gepland waarvan de eerste start om 10.00 uur. Na de finish van de laatste wedstrijd is er de mogelijkheid om een rondje mee te varen in een houten wedstrijdvalk.

Om 15.00 uur willen we gezamenlijk de dag afsluiten met een drankje en de prijsuitreiking. Voor het beste team in de polyvalk wordt er een weliswaar gebruikte maar nog goede wedstrijdgenua beschikbaar gesteld.

Je bent natuurlijk van harte welkom met je eigen valk, maar een valk huren bij een van de verhuurbedrijven op of in de buurt van Langweer is ook mogelijk.

Op 20 juni wordt eenzelfde dag georganiseerd op de Vinkeveenseplassen vanuit de faciliteiten van de WVA Vinkeveen.

Kijk voor meer informatie op www.valkenklasse.nl

Tekst: Hero Hettinga (Commisaris Noord Valkenklasse Organisatie)

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: