Gesponsorde verkoop Maxfun25

  • Author: Ice
    Date: di, 06/04/2010 - 13:30
    Tags:

Maxfun25Niet dat we alle dagen een boot te koop zetten op de voorpagina van ClubRacer maar deze unieke verkoop is naar mijn mening toch het melden waard want voor slechts € 10.000 excl. BTW kan een zeilteam een tweedehands Maxfun25 (inclusief meetbrief, trailer, grootzeil, fok en gennaker) kopen van de klassenorganisatie. De prijs is nog niet de helft van een redelijke tweedehands Maxfun25.

De bedrijven Hycos en Fondel willen op deze unieke manier één financieel minder bedeeld team sponsoren bij de opstart en tegelijkertijd het veld Maxfun25 verder uitbreiden. Er is wel een voorwaarde aan verbonden. Het nieuwe team verplicht zich om minimaal 1 seizoen deel te nemen aan alle acht wedstrijden op de wedstrijdkalender van de Maxfun 25 klasse.

Bon Yachts levert de boot volledig wedstrijdklaar aan de nieuwe eigenaar, uiteraard nog voor de start van de Van Uden Reco Cup in Hellevoetsluis.

Voor meer informatie kan u e-mailen naar info@maxfun25.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: