Inschrijving Charity Cup 2010 geopend

  • Author: Ice
    Date: do, 08/04/2010 - 16:19

Charity CupVideo - De Stichting Sail4Charity organiseert op 15 en16 mei a.s zeilwedstrijden op de Oosterschelde om de 4de Charity Cup! Komt u ook lekker één of twee dagen wedstrijdzeilen voor het goede doel! Er kan gevaren worden in Tourklassen SW > 100, SW < 100, ORC, IRC en One Design. Er zullen zowel dagklassementen als totaalklassementen worden opgemaakt. De opbrengsten van dit weekend zullen dit jaar gedoneerd worden aan het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam.

De wedstrijdleiding zal weer in de vertrouwde handen van Watersportvereniging Wolphaartsdijk zijn. Zij zijn voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijden te vinden in de tent op het wedstrijdterrein aan het Goese Sas. Tijdens de wedstrijden opereren zij vanaf het inmiddels bekende blauwe start/finishschip "De Butskop". U kunt rekenen op een aantal leuke wedstrijdbanen met meerdere starts.

Ook dit jaar valt er op de wal weer van alles te beleven! Zo zijn er twee springkussens voor de jeugd, een volleybalveldje, een voetbalveldje, een tent met bier, wijn, koffie, foto's, enz., een loterij, een nootje, de mogelijkheid gebruik te maken van de catering (voor 13 mei doorgeven), de mogelijkheid deel te nemen aan de barbecue op zaterdagavond (voor 10 mei doorgeven) en niet te vergeten live-muziek!

Inschrijven kan via www.sail4charity.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: