Puma opnieuw in de Volvo Ocean Race

Puma opnieuw in de Volvo Ocean RaceVideo - Op 8 april meldde het Puma zeilsyndicaat dat het opnieuw zal deelnemen aan de Volvo Ocean Race en dit na de 2de plek dit ze behaalde in 2008-09 race. Het Puma Ocean Racing team zal opnieuw onder de leiding staan van schipper Ken Read en ze zullen er alles aan doen om hun 2de plek van de vorige editie te verbeteren.

Voor de Volvo Ocean Race 2011-12 is Puma geallieerd met Berg Propulsion en het zeilteam zal daarom voor deze editie "PUMA Ocean Racing, powered by BERG Propulsion" heten.

De Volvo Ocean Race 2011-12 start begin oktober 2011 in Alicante (ESP) en eindigt in Galway (IRL) ergens in juni 2012 met acht stopovers in Kaapstad, Abu Dhabi (UAE), Sanya (CHN), Auckland (NZL), Takai (BRA), Miami (US), Lissabon (PO) en Lorient (FRA).

www.volvooceanrace.com
www.pumaoceanracing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: