Coen de Koning en Thijs Visser met nieuwe Formule 18 catamaran 2010 seizoen in

Coen de Koning en Thijs VisserDelta Lloyd wordt hoofdsponsor van de wereldkampioenen catamaran zeilen Coen de Koning en Thijs Visser. Hun gloednieuwe Formule 18 catamaran zal voor het eerst in actie komen tijdens de Eurocat 2010 in Carnac, Frankrijk. Tijdens dit grootste catamaran evenement komen van 30 april tot 2 mei meer dan driehonderd boten in actie.

Ambitieus en professioneel

Stuurman Coen de Koning en bemanning Thijs Visser zijn de winnaars van de Conny van Rietschoten Trofee 2009. Tijdens de uitreiking hebben zij Koen van Niftrik, brandmanager Delta Lloyd, ontmoet die hun de prijs overhandigde. Van Niftrik: “De ambitie, het professionalisme en het enthousiasme spatten er bij deze mannen vanaf en de dynamiek van het catamaranzeilen spreekt ons erg aan. We hebben daarom besloten om de heersende wereldkampioenen in de Formule 18 klasse te sponsoren. Delta Lloyd kijkt uit naar een hechte samenwerking met Coen en Thijs de komende jaren.”

Training

Coen en Thijs hebben zich inmiddels vol in het nieuwe seizoen gestort: “De eerste wedstrijden zijn goed gegaan. Onze trainingen hebben opgeleverd en we liggen op schema. We zijn natuurlijk dolblij dat Delta Lloyd onze hoofdsponsor wil zijn en het is een grote uitdaging om met de nieuwe boot de wedstrijden in te gaan. Op onze site www.drivenbypassion.nl zijn we te volgen.”

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: