Jamin, Berens en Smolders winnen het Europees Kampioenschap Yngling

  • Author: Ice
    Date: ma, 10/05/2010 - 07:17

Europees Kampioenschap YnglingDankzij de winst in de laatste van 8 wedstrijden wint het Nederlandse Yngling team (NED 355) bestaande uit Maarten Jamin, Menno Berens en Jaap Smolders het Europees Kampioenschap Yngling nipt met 1 punt voorsprong op hun Nederlandse collega's Marije Kampen, Egbert van Norden en Christian Roukema (NED 340).

Het Sloveense Yngling team kon na een derde plek in de laatste wedstrijd hun bronzen medaille veilig stellen.

www.fragliavelariva.it

Volledige uitslag in de bijlage onderaan.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: