Charity Cup 2010 - ideaal zeilweer verwacht

  • Author: Ice
    Date: do, 13/05/2010 - 10:36

Charity Cup 2010Na drie succesvolle seizoenen zeilen om de Charity Cup, heeft de Stichting Sail4Charity reeds 8500 euro kunnen doneren aan verschillende goede doelen waaronder de Kankerbestrijding en de Hartstichting!

Lekker wedstrijden zeilen en gezelligheid op en nabij de Oosterschelde blijken ingrediënten die iedere zeiler aanspreken. Een pilsje is niet duur, de goody bag goed gevuld en de bbq en de live muziek gegarandeerd!

Op 15 en 16 mei zal de 4e editie worden gevaren. Er worden dag- en totaalklassementen gemaakt, dus kunt u onverhoopt maar 1 dag zeilen, dan is deelnemen zeker ook de moeite waard!

De formule is simpel:

Lekker wedstrijdzeilen, geen zwaarmoedige toespraken of filmpjes, gezelligheid op de wal en met je inschrijfgeld ook nog eens een goed doel steunen. Dat goede doel is in 2010 het “Sophia Kinderziekenhuis” www.vriendensophia.nl

Heeft u ook zin om te komen wedstrijdzeilen, ongemeten, gemeten, met of zonder spi, schrijf dan nu in via www.sail4charity.nl of kom zaterdag of zondag om 8.15u naar het Goese Sas om in te schrijven!

Een ideale windkracht 3 is besteld en de gratis palaverkoffie met traditionele bolus staan klaar!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: