Rectificatie uitslag Funrace 2010

  • Author: Ice
    Date: zo, 16/05/2010 - 18:09

LenderAlain De Meulenaere berichtte ons dat er een fout is geslopen in de CR meetbrief van de Bounty (Grand Soleil 46) van Peter Huysmans. Het eerder verschenen bericht over de funrace op Clubracer is derhalve niet juist. Door de aanpassing van de rating is de Lender (X-41) winnaar geworden.

De Bounty zakt naar de derde plaats. Dit is een meer logische uitslag, gezien de Lender slechts 123 seconden na de Bounty over de finishlijn was gezeild.

De juiste uitslag vind je in de bijlage onderaan.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: