Rectificatie uitslag Funrace 2010

  • Author: Ice
    Date: zo, 16/05/2010 - 18:09

LenderAlain De Meulenaere berichtte ons dat er een fout is geslopen in de CR meetbrief van de Bounty (Grand Soleil 46) van Peter Huysmans. Het eerder verschenen bericht over de funrace op Clubracer is derhalve niet juist. Door de aanpassing van de rating is de Lender (X-41) winnaar geworden.

De Bounty zakt naar de derde plaats. Dit is een meer logische uitslag, gezien de Lender slechts 123 seconden na de Bounty over de finishlijn was gezeild.

De juiste uitslag vind je in de bijlage onderaan.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: