Louis Vuitton Trophy in La Maddalena LIVE op ClubRacer

Louis Vuitton TrophySail TV zendt LIVE de Louis Vuitton Trophy uit vanuit La Maddalena - Italië. De wedstrijden zijn gestart op 22 mei en gaan door tot 6 juni. Er zal per dag zo'n 5 tot 6 uur live racing gecoverd worden. Als het zo goed wordt als het Auckland evenement dan is amusement thuis vanuit je luie zetel of aan boord via UMTS of HSDPA verzekerd.

Voor dit evenement wordt het grootste internetpubliek verwacht buiten de America's Cup. Zoals met de Auckland Trophy is dit een volledige televisieproductie met onboard camera's, helikopters en 3D graphics voor de tactische toelichting.

Je kan de Louis Vuitton Trophy in La Maddalena LIVE volgen via ClubRacer: www.clubracer.be/#sailtv

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: