Double Trouble op 5 juni - doublehanded wedstrijd voor CR

Double TroubleNieuw dit jaar is de "Double Trouble: een doublehanded wedstrijd die open staat voor schepen met een geldige CR meetbrief en die bemand worden door 2 zeilers/zeilsters. Deze doublehandedwedstrijd is uniek in z'n soort doordat deze open staat voor zowel de competitiezeiler als de toerzeiler die zich graag een keertje meet met de anderen.
Als de meteo het toelaat gaat het parcours langsheen het windmolenpark op de Thorntonbank. Na een trip van 35 à 40 zeemijl wordt gefinisht voor Duinbergen.

Inschrijven kan intussen via: www.rbsc.be

Zij die wensen deel te nemen maar nog niet over een geldige CR meetbrief beschikken kunnen dit in enkele muisklikken opgelost zien via www.cruiserrating.be

Voor de prijs van € 15,00 per jaar bekomt u snel een CR meetbrief.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: