Eerste Nederlandse Ecume de Mer meeting

Ecume de MerIn het weekend van 12 en 13 juni wordt in Jachthaven Naarden een meeting georganiseerd voor eigenaren van een Ecume de Mer. De Ecume de Mer is een door Finot ontworpen kwarttonner uit de jaren 70. De boot won in 1972 de Kwart Ton Cup en in 1978 werd de eerste Tour de France à la Voile in Ecume’s verzeild. De boot staat bekend om haar fraaie verschijning, de ruimte benedendeks en de goede zeileigenschappen.

Het idee is om in het weekend kennis met elkaar te maken, een tocht of wedstrijd te zeilen op het Gooimeer en tips en ervaringen uit te wisselen. Eigenaren zijn zowel met als zonder boot van harte welkom.

Meer informatie over de Ecume de Mer is te vinden op de Franstalige site http://amd.alio.free.fr. Informatie over de meeting is verkrijgbaar bij Hylke Steensma via ecume_de_mer@yahoo.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: