Lobke Berkhout en Lisa Westerhof vanavond in Holland Sport over hun speciaal Japans zeil

Lobke Berkhout en Lisa WesterhofHet Olympische 470 duo Lobke Berkhout en Lisa Westerhof vertellen vanavond in Holland Sport over hun speciale Japanse zeil waarmee ze dit weekend de Regatta in Medemblik hebben gezeild.

Afgelopen zondag zijn Lobke en Lisa ook in Studio Sport geweest, heb je de uitzending van gistermiddag gemist, hierbij een link naar de race en interview: http://nos.nl/video/160843-de-medalraces-in-de-470.html

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: