RS testdag

RS 100 zeilenZaterdag 5 juni organiseert Aquavitesse een RS Testdag. Op deze dag zijn de verschillende RS modellen beschikbaar om te bekijken en te zeilen. Er kan onder andere kennisgemaakt worden met de RS Tera, RS Q’Ba, RS Feva, RS Vision, RS 500 en RS 800.

RS 100

Op het forum werd al flink ge-post over het nieuwe model van RS. De RS-100 wordt internationaal zeer goed ontvangen en was bij lancering dermate een succes dat er dit jaar al een groots wedstrijdcircuit door Europa trekt. Deze nieuwe eenmansboot met snel ogende wings voor comfortabel hangen zou zo op de kandidatenlijst voor nieuwe olympische klassen thuis passen. Dit nieuwe model is ook beschikbaar voor een testvaart! Van de RS 100 zijn er zelfs 7 aanwezig , als de tijd het toelaat kunnen er onderling wedstrijdjes gevaren worden in de RS 100.

RS is de meest innovatieve zwaardboten/skiffbotenlijn op de huidige zeilmarkt met een zeer hoge kwaliteit. RS staat onder andere voor: hightech, snelheid en sensatie. Door het brede aanbod is er voor iedere zeiler, beginnend of gevorderd de perfecte RS boot. De vloot van RS is opgedeeld in 2 soorten. De polyethleen en polyesther modellen.
Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte zwaardboot of altijd al een van de RS en willen varen? Kom gerust langs op de RS testdag !
Ook voor mensen met minder ervaring is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een ervaren RS zeiler of instructeur een testvaart te maken.

Naast zeilen is er ook de mogelijkheid om onder het genot van een drankje met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Praktische zaken:

Waar
Aquavitesse
Jachthaven Bruinisse
Jachthavenweg
4311 NC Bruinisse

Wanneer
Zaterdag 5 juni, 10.00 tot 18.00 uur

Wat mee te nemen
Zwemkleding en een handdoek.
Wetsuits en zwemvesten zijn beschikbaar.

Aanmelden kan via info@aquavitesse.nl of telefonisch via +31 (0) 111-482039

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: