Muiderzand Foil Fest 2010

Foiling Moth zeilen12&13 juni zal het catamaran strand te Muiderzand opgeluisterd worden met een tiental foiling moths. Deze zullen een spetterende show verzorgen van de 'cutting edge' van het zeilen: het foilen. Met snelheden tot/met 30 knopen scheren de moths over het water.

De zaterdag zal bestaan uit training, afgesloten met een spectaculaire slalom race voor het clubhuis. Zondag zullen vele wedstrijden om de Foil fest cup gevaren worden.

Geïnteresseerden in het Foilen zijn van harte welkom om de sfeer van het foilen op te komen snuiven, de boten te bekijken en alle vragen die ze over het foilen zouden willen stellen te vragen. Tot ziens op het Foil fest! Meer informatie via www.moth.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: