Winner 9.50 Covergirl wint de eerste WinnerCup

  • Author: Ice
    Date: do, 17/06/2010 - 16:16

Afgelopen weekend was het zover: de eerste WinnerCup. En zoals dat bij een echte primeur in watersportland hoort, waren alle omstandigheden in optimaal forma aanwezig: locatie De KNZ&RV te Muiden, een wedstrijdveld met meer dan 20 schepen, de wedstrijdbaan bij Pampus en prachtige weersomstandigheden met 15 knopen wind.

De Winnercup maakt z'n eerste editie meer dan waar en buiten de geweldige sfeer en gezelligheid, beloofde het ook een spannende wedstrijd te worden.
De 20 deelnemende Winners lieten er duidelijk geen gras over groeien en lieten het tot de laatste minuut spannend. Niet alleen in de voorhoede, ook achterin het veld werd er gestreden om iedere boei.

Deelnemer en ervaren zeilster Riet Rus: "Het is bijzonder leuk om te zien dat zelfs de wat minder gefortuneerde wedstrijddeelnemers strijden om de laatste tiende knopen, typerend voor de fanatieke Winnerzeiler".

Pas na twee wedstrijden was de winst er voor de Winner 9.50 Covergirl en deze mag zich daarmee de eerste winnaar noemen van de WinnerCup.

Voor meer informatie: www.winnercup.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: