Winner 9.50 Covergirl wint de eerste WinnerCup

  • Author: Ice
    Date: do, 17/06/2010 - 16:16

Afgelopen weekend was het zover: de eerste WinnerCup. En zoals dat bij een echte primeur in watersportland hoort, waren alle omstandigheden in optimaal forma aanwezig: locatie De KNZ&RV te Muiden, een wedstrijdveld met meer dan 20 schepen, de wedstrijdbaan bij Pampus en prachtige weersomstandigheden met 15 knopen wind.

De Winnercup maakt z'n eerste editie meer dan waar en buiten de geweldige sfeer en gezelligheid, beloofde het ook een spannende wedstrijd te worden.
De 20 deelnemende Winners lieten er duidelijk geen gras over groeien en lieten het tot de laatste minuut spannend. Niet alleen in de voorhoede, ook achterin het veld werd er gestreden om iedere boei.

Deelnemer en ervaren zeilster Riet Rus: "Het is bijzonder leuk om te zien dat zelfs de wat minder gefortuneerde wedstrijddeelnemers strijden om de laatste tiende knopen, typerend voor de fanatieke Winnerzeiler".

Pas na twee wedstrijden was de winst er voor de Winner 9.50 Covergirl en deze mag zich daarmee de eerste winnaar noemen van de WinnerCup.

Voor meer informatie: www.winnercup.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: