57ste Light Vessel Weekend inschrijvingen zijn geopend

Light Vessel Weekend 2009De Royal Belgian Sailing Club is vereerd jullie op deze klassieker te mogen uitnodigen. De Light Vessel is een wedstrijd met een rijke geschiedenis. Dit jaar zal de 57ste editie plaats vinden.

In een ver verleden dienden de lichtschepen Westhinder en Noordhinder gerond te worden en vertrokken de schepen op vrijdagavond voor een stevige offshore.
Nu, tientallen jaren later staat de Light Vessel nog steeds op het programma van de wedstrijdzeiler. Sterker nog, de Light Vessel is geëvolueerd in de loop der jaren en biedt in z'n huidig format een event dat een zeer divers deelnemersveld aanspreekt.

Zo staat de Light Vessel anno 2010 open voor zowel IRC als CR.
De Light Vessel wil meer dan ooit een zeilfeest worden. Een feest op het water met een ongedwongen sfeer aan wal wordt beloofd.

De inschrijvingen zijn intussen geopend en jullie kunnen online registreren via de website: http://www.rbsc.be/nl/5?categorie=YACHTEN

De Light Vessel organisatie kijkt er alvast naar uit om jullie in Zeebrugge talrijk te verwelkomen op zaterdag 4 en zondag 5 september!

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: