Mooi weer voorspeld tijdens de 4de Nacht van Lelystadhaven

Nacht van LelystadhavenAanstaande vrijdag 25 juni 2010 om exact 21.00 uur start de 4de Nacht van Lelystadhaven. En het belooft prima weer te zijn!

De Nacht van Lelystadhaven is een toer/-prestatietocht over het nachtelijke Markermeer. Dat wil zeggen dat zeilers die gewoon een nachtje willen zeilen met een biertje in de hand, lekker kunnen toeren. Voor de wat fanatiekere zeilsoort kan de 40 à 50 mijl baan ook zo snel mogelijk gezeild worden. Voor hen (maar ook voor de toerders) wordt de start en finish getimed. Je weet nooit of het relaxte toeren tot onverwachte resultaten leidt! Dual handed boten strijden ook voor een eigen klassement.

Voor alle zeilers is er een grandioos ontbijt in onze nieuwe “Yacht Club” bij aankomst. Zaterdagavond wordt de prijsuitreiking begeleidt door een “happy hour”, een diner en een feest met live band. Kortom: alle ingrediënten voor een super gezellig en relaxed zeilfeestje zijn aanwezig.

De inschrijving is open, dus ook niet leden kunnen gewoon meedoen. De kosten zijn overzichtelijk:

· 60 euro per schip inclusief ontbijt
· bij dual handed 50 euro per schip inclusief ontbijt
· 15 euro per persoon voor het diner op zaterdagavond

Er wordt gezeild onder de SW-handicap regels van het Watersportverbond, dus meetbrieven zijn niet nodig.

Inschrijving is mogelijk via de website www.wsvlelystadhaven.nl tot vrijdag 25 juni 9.00 uur.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: