Deltaweek en Twilight Race fuseren

Twilight RaceDoor het grote succes van de Twilight Races in Wemeldinge, is vanuit de organisatie het idee ontsprongen om op woensdag 7 juli een extra wedstrijdje tot zonsondergang te organiseren buiten het normale circuit om. Let op, deze wedstrijd zal mee tellen voor het klassement van zowel de Deltaweek als de Twilight Races.

Na een korte zeildag vanuit Yerseke naar Wemeldinge worden de deelnemers aan de Deltaweek uitgedaagd om ’s avonds nogmaals uit te varen en een Twilight Race te zeilen. Deze wedstrijd telt mee voor het klassement. Watersportvereniging d’Oosterschelde zal haar leden oproepen om deze wedstrijd eveneens mee te zeilen, zodat een groot wedstrijdveld ontstaat waardoor we gedurende de week een nieuwe impuls geven aan dit mooie zeilevenement.

Er kan er maar één de eerste zijn
Elke deelnemer zal een winnaar zijn. Ja ja, u leest het goed. Of u nu als eerste binnen komt, of laatst over de lijn glijdt, elke deelnemer krijgt niet alleen gratis de bekende erwtensoep, maar ook bier en bitterballen! Deze gulle afsluiter en prijsuitreiking van een toch wel bijzondere woensdag zal doorgaan in zeilers café De Optimist, voorafgegaan door een Captains diner bij Bom Dia.

Programma:
17:30 – 19:00 uur Captains dinner bij Bom Dia
- bruine bonen, spek en roggebrood € 15,- p.p. (a la volonté)
19:30 uur Start Deltaweek / TWILIGHT RACE
Circa 21:30 uur Après Sail in de Optimist met aansluitend prijsuitreiking
- erwtensoep wordt u aan geboden door de Optimist
- bier en bitterballen door Watersportwinkel Boateak

De volgende dag:
Gratis koffie in Watersportwinkel Boateak
Lunchpakket service door de Optimist
(1x zacht broodje kaas, 1x zacht broodje ham, 1x appel, 1x koek, 1x flesje frisdrank, prijs per pakket € 6,50)

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: