EK Laser Radial zeilen 2010: Evi Van Acker voorlopig 3de!

Evi Van AckerVan 4 tot 11 juni 2010 vindt het Europees Kampioenschap Laser Radial, in Tallinn, Estland plaats. Na 8 races staat Evi Van Acker (BEL) op een mooie 3de plaats met 30 punten (na 1 aftrek) op een veld van 88 deelnemers.

Op hetzelfde ogenblik vindt ook het Europees Kampioenschap Laser Standard plaats in Tallinn. Wannes Van Laer (BEL) staat na 8 races op een 55ste plaats met 130 punten (na 1 aftrek) op deelnemersveld van 148 laser zeilers.

Alle info en resultaten van het Europees Kampioenschap Laser Radial / Laser Standard via www.laser2010tallinn.eu

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: