Nederlandse Matchrace dames tweede tijdens de Stena Match Cup in Zweden

Stena Match CupMatch racers Renee Groeneveld, Annemieke Bes en Brecht van der Werf zeilden zich tijdens de Stena Match Cup in Zweden in de finale. Twaalf teams waren uitgenodigd aan de hand van de ISAF Match race ranking. Een sterk veld. In de halve finale wist het Nederlandse trio het favoriete team van de Engelse Lucy McGregor te verslaan.

In de finale kwamen de Nederlandse dames eerst twee nul voor tegen het team van de Russische Skudina maar verloren uiteindelijk met 2-3.

www.matchcupsweden.com
Op de foto: Groeneveld, Bes en Van der Werf nog voor de Russen, fotograaf Dan Ljungsvik

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: