WK Laser SB3 in Torbole

Laser SB3130 Laser SB3 zeilboten uit 16 landen zijn ingeschreven voor het 3de wereldkampioenschap dat plaats vindt van 18 tot 23 juli op het Gardameer in Torbole.

Naast de vorige wereldkampioenen Geoff Carveth (2008) en Craig Burlton (2009) komen nog enkele fameuze namen naar deze wedstrijd, zoals Rodion Luka (Olympisch zilver in de 49er), Peter Kennedy (Star) en Dave Hudson uit Zuid-Afrika (runner up in 2009).

Uit de lage landen zullen 5 boten uit België en 5 uit Nederland deelnemen: de ‘NS One en Two’ van de RNSYC uit Oostende, ‘Liesl II’ van Bertrand Stuyts, ‘Café Sport’ van Frank Scherrens, ‘Tacktonic’ van Cédric De Bleye met Zapatero Alex Schoenmakers aan boord, ‘Equale’ van Paul Gast’, ‘Cube van Martijn Buitenhuis, ‘Esbee’ van Jan Jacobs, ‘Twerk’ van Martin lossie en ‘1st Things First’ van André Sporry.

Het WK Laser SB3 in Torbole is te volgen via www.circolovelatorbole.com

Tekst: Alex Schoenmakers

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: