Infoavond VYF Laser Radial Team op 31 juli 2010

VYFOp zaterdag 31 juli 2010 om 20.00 uur gaat in Nieuwpoort een infoavond door, over het VYF Laser Radial Team voor het seizoen 2010 – 2011. De exacte locatie voor deze bijeenkomst wordt bij inschrijving bevestigd. Deze avond wordt georganiseerd voor alle zeilers en zeilsters die vanaf oktober deel willen uitmaken van het VYF Talent Team in de Laser Radial, samen met hun ouders.

Na de United 4 wedstrijden in het najaar wordt het nieuwe VYF Talent Team in de Laser Radial samengesteld. De uitslagen van de U4 wedstrijden in Workum (4 en 5 september) en Roompot (2 en 3 oktober) zullen zwaar meetellen in de beoordeling en de selectie, maar de verantwoordelijke coach (Wil van Bladel) kan afwijkend adviseren aan de topsportcommissie van de VYF. Het Talent Team in de Laser Radial zal in het seizoen 2010 – 2011 uit maximaal 8 mannelijke en/of vrouwelijke zeilers bestaan.

Op 31 juli zal uitgebreid toelichting gegeven worden over de criteria voor deelname aan dit Talent Team. In principe komt iedereen in aanmerking die vanaf september 2010 in de Laser Radial zeilt en geboren is in het jaar 1989 of later. Ook zeilers die momenteel nog niet in de Laser Radial varen, maar dat wel van plan zijn kunnen zich selecteren.

Tijdens de voorlichtingsavond op 31 juli in Nieuwpoort zal het programma uitgedeeld worden en kunnen er vragen gesteld worden.

De VYF stelt een tweetal complete Laser Radials (inclusief zeil) ter beschikking (eerder gebruikt door Evi Van Acker) voor zeilers die nog niet beschikken over een Laser voor de periode van 1 augustus t/m 3 oktober. Om kans te maken om één van deze boten te gebruiken vragen we om je uiterlijk vrijdag 23 juli aan te melden voor de bijeenkomst op 31 juli door een email te sturen naar dimitri@vyf.be en wil@ned.info met als bijlage je zeil-CV en een brief waarin je motiveert waarom jij deel wilt uitmaken van het VYF Talent Team in de Laser Radial. De kosten voor het gebruik van één van deze Laser Radials is 250 Euro.

Gelieve ook ten laatste op 23 juli 2010 per email uw aanwezigheid op deze info avond te bevestigen aan Dimitri Dumery dimitri@vyf.be en Wil van Bladel wil@ned.info

Bron: VYF nieuwsbrief

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: