Double Handed Terneuzen

Double Handed Terneuzen18 september vind te Terneuzen de Double Handed plaats. De inschrijvingskosten bedragen 15 euro per boot . De jachthavens bieden de deelnemers 5 vrije ligdagen aan. Na afloop van de wedstrijd kan men genieten van een stevige maaltijd,waarvoor men kan inschrijven aan 15 euro per persoon. Er zal tevens voor muzikale omlijsting gezorgd worden.

De zeilrace staat open voor gemeten en ongemeten boten met en zonder spinaker. Inschrijven dient te geschieden voor 13-09-2010 en kan via www.wvneusen.nl of www.wvhonte.nl en via telelefoon nr. +31622225767

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: