Nieuwe high-performance jachten voor de 34ste America's Cup op de tekentafel

Rule briefingRating rules autoriteiten uit de Verenigde staten en Groot Brittannië hebben de opdracht gekregen om de regels voor de volgende generatie van America's Cup jachten te tekenen. Het dilemma blijft monohull of multihull. De jachten moeten high-performance en close racing kunnen bieden, licht en zwaar weer eigenschappen hebben, makkelijk transporteerbaar zijn en maximaal 22 meter lang zijn.

Op het blog van Valencia Sailing vind je de drafts en meer uitleg: http://valenciasailing.blogspot.com/2010/07/new-high-performance-yachts…

www.americascup.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: