Quantum Racing Team Wereldkampioen J/22

  • Author: Ice
    Date: ma, 05/07/2010 - 19:23
    Tags:

Na 5 fantastische zeildagen in Scheveningen, close competition en maar liefst 13 races, heeft Quantum Racing Team de titel op zak. Het team met Nic Bol, Dennis Goethals, Janneke Hin en Marije Kampen werd 1ste, het team van Eelko Blok 2de en het team van John den Engelsman 3de.

Een uitgebreid verslag van de laatste dag is te lezen op www.j22.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: