Quantum Racing Team Wereldkampioen J/22

  • Author: Ice
    Date: ma, 05/07/2010 - 19:23
    Tags:

Na 5 fantastische zeildagen in Scheveningen, close competition en maar liefst 13 races, heeft Quantum Racing Team de titel op zak. Het team met Nic Bol, Dennis Goethals, Janneke Hin en Marije Kampen werd 1ste, het team van Eelko Blok 2de en het team van John den Engelsman 3de.

Een uitgebreid verslag van de laatste dag is te lezen op www.j22.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: