Quantum Racing Team Wereldkampioen J/22

  • Author: Ice
    Date: ma, 05/07/2010 - 19:23
    Tags:

Na 5 fantastische zeildagen in Scheveningen, close competition en maar liefst 13 races, heeft Quantum Racing Team de titel op zak. Het team met Nic Bol, Dennis Goethals, Janneke Hin en Marije Kampen werd 1ste, het team van Eelko Blok 2de en het team van John den Engelsman 3de.

Een uitgebreid verslag van de laatste dag is te lezen op www.j22.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: