Vivium Sailing Trophy

Vivium Sailing TrophyOp 14 en 15 augustus 2010 is het weer zover, voor de Hobie 16 bezitters is weer één van de favorieten zeilwedstrijden op komst: de “Vivium Sailing Trophy”. De RBSC organisatie heeft opnieuw weer een sponsor voor de wedstrijd, nog geen zeilen, maar wel opnieuw drankbonnetjes, eten op zondagmiddag in Het Zoute en speciale prijzen. Zaterdagavond voorziet Robby steak met frieten.

Er wordt opnieuw gestart van het strand, leuke parcours gezeild tussen de golfbrekers, in omgekeerde volgorde vertrekken, enz...

Dit jaar speciale Dolfijnen editie
Er zit namelijk reeds een ganse maand een tuimelaar te wachten om jullie aan te moedigen. Dit doet er mij aan herinneren dat er een aantal jaar geleden iemand een vislijn overvoer en op die manier een vis ving aan zijn voorstag!

www.rbsc.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: