BlankRace 2 uitgesteld tot 21 augustus

BlankRaceNa een succesvolle eerste BlankRace einde mei deed een stevige 7 Bft het wedstrijdcomité wijselijk beslissen de BlankRace # 2 van juni uit te stellen naar een latere datum. Niet getreurd: 21 augustus was nog vrij op de agenda en samen met BlankRace # 3 die reeds was ingepland op zondag 22 augustus geeft dat een goed gevuld wedstrijdweekendje voor de Blankenbergse kust.

De BlankRaces zijn een gezamenlijk initiatief van VVW Blankenberge, Royal Scarphout YachtClub en Vrije NoordzeeZeilers en worden onder CR-rating gevaren.

Wie graag al eens kijkt hoe de kaarten liggen voor de komende CR Trophy in september of gewoon uit is op een aangenaam weekendje wedstrijdzeilen is Blankenberge’ the place to be’ op 21-22 augustus!

Deelnemende yachten kunnen dit weekend gratis afmeren bij één van de organiserende clubs.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: